I et land som Norge er et godt ullskjerf deilig både sommer og vinter. Finn et stort utvalg skjerf hos Papaya Oslo, enten i butikk eller i vår nettbutikk.


Finn ullskjerf her


Investerer du i et godt ullskjerf vil det kunne holde deg varm i flere år fremover, på kjølige sommerkvelder eller kalde vinterdager. I land som Norge kan man aldri få nok ullplagg – hos Papaya Oslo finner du et stort utvalg ullskjerf i god kvalitet og flere forskjellige farger og mønstre. 

Produktene du finner hos oss er tidløse og klassiske, i god kvalitet som er laget for å vare lenge. Vi mener dette er mer bærekraftig enn å delta i forbigående trender, og håper på denne måten å bidra til å få ned forbruket.

Kjøp ullskjerf hos oss

Uansett stil finner du ditt neste ullskjerf hos Papaya Oslo. Vi tilbyr skjerf i et bredt fargespekter, i ull, cashmere og silke av den beste kvalitet. Skjerfene våre kan brukes hver dag, eller når du skal pynte deg litt ekstra. 

Kom innom en av våre butikker og sjekk ut utvalget, prøv ullskjerf og føl den gode kvaliteten mot huden din. Du kan også klikke deg inn i vår nettbutikk og finne skjerf som kun selges på nett.  

Noe deilig og varmt rundt halsen

Om det er høst, vinter, sommer eller vår, kan vi i Norge sette pris på å ha noe deilig og varmt og ta omkring oss. Vi har et bredt utvalg skjerf i ull, cashmere og kombinasjon av ull og silke, slik at du kan holde deg varm og moteriktig hele året.

Flere typer skjerf

Et skjerf passer til alt, sommer som vinter, og det er ikke bare ullskjerf du finner hos oss. Vi har et bredt tilbud av dekorative skjerf i fantastisk kvalitet. Kjøp flotte skjerf i lin, i flere forskjellige farger, som er perfekte til sommersesongen. 

Finn et skjerf i ditt favorittmateriale, farge og mønster hos Papaya. Vi har alt fra grå, sort og hvitt, til leopardmønstret, polkadotter og farger som virkelig popper.  

Bærekraftig mote fra Papaya Oslo

Papaya Oslos første butikk åpnet på Grünerløkka i Oslo i 2012, og siden har vi åpnet ytterligere en butikk i Bogstadveien i Oslo. Her selger vi både skjerf, vesker i ulik størrelse og former, laget av eksklusivt, farget skinn, smykker som armbånd, halskjeder og ørepynt, samt annet tilbehør. 

Siden vi begynte reisen med Papaya Oslo har vårt mål vært å produsere bærekraftig og etisk mote, og vi anser oss som en dedikert del av “slow fashion” bevegelsen. Dette betyr at vi har stort fokus på å følge visse verdier:

  • Rettferdige og etiske forhold i alle produksjonsledd, fra start til produktet når sluttbruker. 
  • Grønn produksjon og distribusjon og miljøbevissthet generelt.
  • Godt håndverk og god kvalitet som gjør varene langvarige.
  • Mangfold, både når det kommer til kjønn, kultur og etnisitet og seksualitet.

Vi jobber kontinuerlig for å redusere det vi kan av miljøpåvirkningen og alle beslutninger vi tar, tas i samsvar med dette. Når du knytter et ullskjerf fra Papaya Oslo godt rundt halsen en kald vintermorgen, kan du dermed gjøre dette med god samvittighet. 

Papaya Oslo ble skapt for å være et nordisk merke med et bredt tilbud av kvalitetsvarer til en fornuftig pris, som også var etisk riktig produsert med jorda vår i bakhodet. Vi ønsket å gjøre bærekraftig nordisk mote tilgjengelig for et stort marked, som vi i dag gjør via vår nettbutikk.

Mangfold og kvinnekamp

Ved å bruke dyktige håndverkere over hele verden, som vi har opparbeidet et godt og personlig forhold med, forsikrer vi oss om at våre verdier er til stede fra start til slutt i produksjonsprosessen. På denne måten sørger vi også for mangfoldet blant våre medarbeidere og samarbeidspartnere. 

Vi er også svært opptatt av å få kvinner opp og frem, både i Norge og internasjonalt. 95% av vår arbeidsstyrke er kvinner. Ved å sikre at også våre internasjonale samarbeidspartnere deler våre verdier, håper vi å gjøre en forskjell for kvinner over hele verden. 

Besøk oss i dag!

Kom innom oss i Bogstadveien eller på Grünerløkka i dag og ta en titt på vårt store utvalg av moteriktige ullskjerf, smykker og skinnvesker. Vi garanterer at du finner noe fint til enten deg selv eller noen du er glad i hos oss, grunnet vårt tidløse og klassiske design. 

Vi har virkelig alle i tankene når vi skaper produktene våre - gå inn og hent inspirasjon i vår nettbutikk. Her finner du garantert noe du liker. 

 

Våre butikker